HappyPrinting nu ook actief in de Verenigde Staten

HappyPrinting gaat in de USA samenwerken met Blooming Color, Inc. Het is de eerste stap in de Verenigde Staten van Sven Rusticus, CEO van de HappyPrinting.

Blooming Color

Blooming Color bestaat al dertig jaar en is gelegen in het grootstedelijk gebied rondom de Amerikaanse stad Chicago. Het bedrijf wordt geleid door CEO Brian Scott. Web-To-Print staat bij dit bedrijf centraal om haar klanten te bedienen met vooral digital printoplossingen van HP Indigo, de basis van het bestaansrecht van de marketing rondom HappyPrinting.

Bron (bewerkt): persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK