Fujifilm kondigt commerciële beschikbaarheid aan van de Acuity Prime L flatbed printer

Fujifilm bevestigt vandaag dat de Acuity Prime L flatbedprinter commercieel beschikbaar is. De printer, die op de FESPA 2022 werd onthuld, is de grotere versie van de Acuity Prime 20 en 30 modellen. De grotere bedversie van de Acuity Prime verhoogd de productiviteit en ROI voor printservice aanbieders. (partnerbijdrage)

Fujxx Acuity Prime

Met een maximaal printoppervlak van 3200 x 2000 mm en een printsnelheid van 202 m2/u is de Acuity Prime L eenvoudig te bedienen en produceert het drukwerk van hoge kwaliteit op hoge snelheid. De printer beschikt over zes vacuümzones en 16 medialocatiepinnen, en kan dankzij de dubbele-zonefunctie naast elkaar printen voor maximale flexibiliteit.

Uvijet HM – een inktsysteem dat speciaal is samengesteld voor de Acuity Prime serie – biedt  uitstekende hechting op een breed scala aan substraten en produceert tevens een breed kleurengamma. Het nieuwe inktgamma is geoptimaliseerd om dag in dag uit levendige beelden van hoge kwaliteit te produceren.

Een nieuwe jettable primer verbetert de hechting nog verder voor bijzonder moeilijke substraten. Hierdoor is de offline voorbehandeling van substraten vóór het drukken niet meer nodig, wat tijd en geld bespaart.

De Acuity Prime L met Uvijet HM-inkten is verkrijgbaar met maximaal zeven inktkanalen (CMYK, plus wit, transparant en primer) en biedt printbedrijven de flexibiliteit om de Prime L aan hun eigen behoeften aan te passen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK