Twee ‘Ronde Tafel Gesprekken’ waar je bij moet zijn!

Sign&Print Expo 2023 kan niet compleet zijn zonder veel aandacht te besteden aan enerzijds de huidige economische situatie en anderzijds de enorme hoeveelheden innovaties binnen diverse segmenten van de branche. Kom daarom op 14 en 15 maart naar ‘Het Theater’ op de beursvloer.

Printmedianieuws/blokboek.com is als partner voor Sign&Print Expo 2023 uitverkoren om als gespreksleider te mogen optreden tijdens de ‘Ronde Tafel Gesprekken’ die beiden om 17:50 beginnen met een inspirerende inleiding en interview, waarna experts met elkaar in discussie gaan over beide onderwerpen. Nog geen kaarten? Bestel ze dan online!

Hoe kom je uit de onbalans van geld, mensen, duurzaamheid, energie en kosten/baten?

Peter Alex

Dinsdag een interview met Alex Wiersma, strategisch specialist met een enorme hoeveelheid ervaring in vooral het zo in belangstelling staande verpakkingen segment. Hij zal het beeld schetsen van de huidige situatie gerelateerd aan de ontwikkelingen binnen de branche.

Sessie Economie

Aan tafel geven experts hun mening. Marcel Lamain is directeur van het GOC in Veenendaal. Als geen ander kent hij de arbeidsmarkt. Robert Hartman van Dataline zal uitleggen waarom data in deze tijd onmisbaar is om bedrijven nog effectief bestuurbaar te houden. John Koekenbier van het Dienstencentrum biedt gereedschappen aan om binnen bedrijven te voldoen aan wettelijke regels rondom bijvoorbeeld arbo en milieu. Tot slot zal Richard Leloux van A&O fonds grafimediabranche uiteenzetten op welke wijze bedrijven geholpen kunnen worden met tal van subsidie mogelijkheden om personeel te motiveren en dus te behouden.

Hoe innoveer je met technologie, markt, mensen en applicaties?

Peter Marco

Woensdag de aftrap met niemand minder dan Marco Aarnink van print.com. Zijn bedrijf en zijn teams opereren inmiddels al 5 jaar. Hij geeft inzichten in de wijze waarop hij kijkt naar de wijze waarop technologie en applicaties ten dienste kunnen worden gesteld voor zijn opdrachtgevers.

Sessie Innovatie

Aan tafel praten we verder met Robert Hartman, die met MultiPress in veel bedrijven al de basis legde om tot gedegen investeringsplannen te komen. Germen Kroon van Grafistore vertelt over zijn ervaringen binnen de branche, waar volgens hem nog heel veel te winnen is met soms hele eenvoudige oplossingen. Tot slot vertelt Martijn van den Broek van Screen Europe over zijn ervaringen met inkjet binnen tal van applicaties in verschillende marktsegmenten.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK