Etiketten op rol bij Drukkerij Peters

Bij Drukkerij Peters Amsterdam zijn ze in oktober 2022 begonnen met de eigen productie van etiketten op rol. Eigenaar Patrick Peters vertelt over deze nieuwe productie.

Drukkerij Peters Amsterdam

Patrick Peters: “Wij doen deze productie door digitaal te printen op een Konica Minolta printer en vervolgens conventioneel te stansen. We hebben de mogelijkheid om diverse soorten materialen te gebruiken, zoals papier, PP, transparant PP, kraft, PE, etc. Optioneel kunnen we de etiketten tijdens het stansen voorzien van een matte of glanzende vernis of een mat of glanzend laminaat. Omdat we digitaal printen, kunnen we ook gepersonaliseerde etiketten op rol leveren. De levertijden liggen meestal tussen de 1 en 5 werkdagen. Het worden 5 werkdagen als we het stansmes nog niet in huis hebben. Hebben we die wel, dan kunnen we ze meestal binnen 1 tot 2 werkdagen versturen.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK