Goud en zilver voor etiketten

Xeikon komt met gouden en zilveren metallic toners voor zijn Xeikon Cheetah 2.0 digitale labelpersen.

Xeikon Metallic Toner

De productie van etiketten voor wijn, gezondheid en cosmetica vereist doorgaans specifieke verfraaiingsstappen. Traditioneel gebeurt dit door het drukken op een metalen ondergrond, het gebruik van metaalinkten of het koud of warm aanbrengen van folie. Deze traditionele technieken brengen echter hoge opstartkosten met zich mee, als gevolg van dure materialen en gereedschappen en de grote hoeveelheid afval die ontstaat om de verwachte kwaliteit te bereiken. Door de metallic kleur digitaal toe te voegen worden deze kosten geëlimineerd, worden secundaire processen vermeden en worden nieuwe opties voor etiketontwerp met toegevoegde waarde, zoals personalisering, ontsloten.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK