Tablewrap: meetbare reclame op tafel

Table Label levert een gepatenteerd medium voor tafelreclame: de tablewrap. Dit is een warmtebestendige vinylsticker die vloeiend overloopt met de tafel. Deze kan gemakkelijk op de tafel worden gelegd en verwijderd, zonder de tafel te beschadigen.
Grote voordeel is volgens Table Label dat mensen gemiddeld 18 minuten aan een tafeltje zitten op het terrras of in de kantine. De duur van de blootstelling aan de reclameboodschap is dus veel langer dan bij de meeste andere buitenreclame. De effectiviteit van de campagnes (2-3 weken) worden gemeten worden door QR- en AR-toepassingen. Door te scannen en naar mobiele sites te gaan, levert deze vorm van buitenreclame ook direct respons op.
Table Label heeft de exclusieve vertegenwoordiging voor de Benelux van de tablewrap dankzij samenwerking met het Engelse Table Talk Media.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK