Fotoboek voor Tessa Schluter die dit voorjaar bij het KVGO afscheid nam

Dit voorjaar nam Tessa Schluter tijdens een netwerkborrel in de (typo)grafische werkplaats in Amsterdam-Noord na ruim veertig trouwe dienstjaren afscheid van het KVGO. Van die bijzondere bijeenkomst heeft fotograaf Giuseppe Toppers | Danto een fraai fotoboek gemaakt.

Omslag Afscheid Tessa
Omslag van het aan Tessa Schluter aangeboden fotoboek

In dat fotoboek zijn ook memorabele beelden uit de loopbaan van KVGO-icoon Tessa opgenomen. Het fotoboek werd door KVGO-directeur Brecht Grieten, in het bijzijn van de samenstellers, tijdens een informele bijeenkomst als aandenken aan een prachtig tijdperk aan Tessa overhandigd.

Bron: Peter Zwetsloot Communicatie

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK