Apple kondigt ‘Scary Fast’ event aan op 30 oktober

Macworld magazine in de Verenigde Staten denkt dat Apple de M3 processor gaat lanceren. De woorden ‘Scary Fast’ wijzen volgens de redactie op ‘iets groots’.

Apple M3 Processor

Volgens Bloomberg was Apple vanaf begin augustus bezig met het testen van de M3 processor. Dat sterkt de redactie van Macworld dat Apple met deze woorden geen aankondigingen zal doen van hooguit wat updates binnen de bestaande modellen. Het blad klaagt al langer over te weinig nieuws op het gebied van Mac hardware.

Verder is ‘Scary Fast’ een bron van diverse speculaties. Vooral in welke modellen de chip gelanceerd gaat worden en of deze meteen beschikbaar zullen komen. De MacBook Pro is het meest voor de hand liggende model volgens Macworld. In 2024 zou de populaire iMac volgen. Het event vindt plaats op 30 oktober.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK