Apple Event vanaf Apple Park op 14 september

De geruchten bestonden al, maar nu heeft Apple zelf de aankondiging wereldkundig gemaakt. Centraal staat de introductie van de iPhone 13, maar marktanalisten verwachten meer nieuws.

Het event is wederom een digitaal event, dus zonder publiek in het fraaie Apple auditorium. Tim Cook is natuurlijk als CEO de man in de hoofdrol binnen het door Apple gekozen thema: ‘California streaming’.

California Streaming Groot

De iPhone 13 is meteen een complete serie modellen, die echter te vergelijken zijn met de serie modellen die ook voor de iPhone 12 waren uitgebracht. Naast de 13, worden ook nieuwe aankondigingen verwacht voor een iets grotere Apple Watch (inmiddels serie 7). Ook zijn er nieuwe AirPods, en verwacht wordt dat voor alle besturingssystemen een releasedatum wordt aangekondigd. Heel misschien is dat ook het geval voor macOS onder de naam macOS Monterey.

Verder wordt er nog volop gespeculeerd over een nieuwe iPad. Maar over nieuwe Macintosh-modellen is nog niets bekendgemaakt. De nieuwe M1 processor is nu beschikbaar in een beperkt aantal modellen. De laatste versie van deze door Apple ontworpen chip is de M1X, die naar verwachting in de volgende reeks modellen zal worden geïntroduceerd.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK