Dinsdag 20 april Apple event vanaf 19.00 Nederlandse tijd

Het blijft altijd afwachten welke producten, software of diensten Apple in petto heeft bij hun grotere internationale events. Ook het event van 20 april wordt vanuit Cupertino natuurlijk alleen online beschikbaar gesteld voor de wereldwijde Apple community.

Imac History
De historie van de iMac

Het event onder de titel: ‘Spring Loaded’ zal zonder twijfel worden afgetrapt met een gelikte videoproductie en indrukwekkende cijfers door Apple CEO Tim Cook. En natuurlijk zijn er geruchten over een nieuwe iPad Pro in 11 en 12,9 inch uitvoeringen met een nieuwe processor. Ook wordt er gesproken over een nieuwe iPad mini, die echter wat groter zal worden dan het huidige model.

iMac met nieuwe Apple processor

Het is nog allerminst zeker of Apple tijdens dit event al gaat komen met de nieuwe iMac met de M1X processor. Als dat werkelijk gebeurt, dan krijgt het event wel ’the moment of fame’ waar vooral de meer computergerichte Apple liefhebbers op zitten te wachten. De nieuwe iMac zou na vele jaren dan ook qua uiterlijk worden aangepakt. De nieuwe iMac zou met de nieuwe processor aanzienlijk dunner worden en dus meer het uiterlijk krijgen van een iPad. Ook verdwijnt de ‘kin’, de onderkant van de iMac. Tot slot zijn er geruchten dat de nieuwe iMac weer in kleurtjes beschikbaar komt, zoals ooit de eerste iMac.

Het event is via de website van Apple te volgen.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK