Floor de Groot neemt afscheid van KVGO bestuur

Onlangs nam Floor de Groot na ruim 12 jaar afscheid van het KVGO-bestuur. Voorzitter Dick Naafs roemde zijn rust, kalmte en wijsheid binnen het bestuur en kijkt terug op een hele prettige samenwerking.

Floor De Groot
Floor de Groot (links) tijdens het afscheid samen met KVGO voorzitter Dick Naafs

Vorig jaar nog werd het 50-jaar lidmaatschap van De Groot Drukkerij gevierd. Op het LinkedIn profiel van Floor de Groot staat dat hij sinds mei 1972 directeur is van De Groot Drukkerij, een indrukwekkend aantal jaren. Het in Goudriaan gevestigde bedrijf opereert onder de bekende marktnaam De Groot – grootsgedrukt.nl.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK