Annette Dales in KVGO-bestuur

Tijdens de KVGO Algemene vergadering, die gisteren online werd gehouden, is Annette Dales van Multicopy
The Communication Company, tot bestuurslid benoemd van het KVGO in het segment ‘groot’.

Annette Dales

Daarnaast werd ook Izo Hoytink van Binderij Van Wijk Utrecht B.V. tot bestuurslid benoemd. Beiden gaan voor de komende 4 jaar deel uitmaken van het bestuur. In de vergadering werden verder vooral een aantal formele besluiten genomen over onder andere jaarcijfers 2020, de samenstelling van het team cao-onderhandelaars en nog wat andere kleine zaken. Er waren zo’n 50 deelnemers online aanwezig. De vergadering werd geleid door voorzitter Dick Naafs, die de hele agenda in ongeveer anderhalf uur ‘wegwerkte’. Dat werd in de commentaren vooral als positief aspect benoemd, en sommige leden wensten deze online versie zelfs te behouden.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK