Crown Van Gelder ondanks ‘onduidelijkheid’ toch aanwezig op de Hunkeler Innovationdays

Ondanks de aanhoudende onduidelijkheid over de doorstart van de papierfabriek in Velsen-Noord, blijkt het bedrijf deze week toch aanwezig te zijn op de Hunkeler Innovationdays in hal 1, stand 36.

Inkjet Materminds

De bekende producten in het Letsgo-assortiment voor inkjet toepassingen staan centraal. Vele high-end printer- en afterprintfabrikanten passen dit papier toe in hun machines. Bekijk de ‘inkjet masterminds‘ op de website van Crown Van Gelder.

In maart 2021 werd de derde generatie van Crown Letgo geïntroduceerd. Er zijn concrete plannen om binnen het assortiment nieuwe producten te ontwikkelen. Dat kan echter pas als een nieuwe BV structuur voor de doorstartende onderneming volledig is afgerond. Na 10 februari is er op de website van het bedrijf niets meer vermeld over de status van de doorstart.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK