Crown van Gelder breidt assortiment Letsgo High Performance inkjetpapier uit

Crown van Gelder in Velsen-Noord voegt de gramsgewichten 140 en 180 per vierkante meter toe, om de kosten voor met name mailings voor haar klanten te kunnen verlagen. Daarmee worden meer vierkante meters per ton papier aangeboden.

Letsgo Varianten Crown Van Gelder

De papiersoort behoudt ondanks de lagere gramsgewichten wel de ‘stijfheid’ van het papier, dat was volgens de producent het uitgangspunt voor de twee nieuwe toevoegingen aan het Letsgo assortiment.

De nieuwe varianten zijn vanaf begin januari 2023 beschikbaar.

Bron: Crown van Gelder

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK