Meer liefde voor de maakindustrie is broodnodig in onzekere wereld

VNO-NCW voorzitter Ingrid Thijssen: “We hebben als Nederland een sterke maakindustrie die essentieel is voor ons toekomstige verdienvermogen, voor onze geopolitieke onafhankelijkheid en voor het oplossen van grote maatschappelijke vraagstukken zoals het klimaatprobleem.”

Vno Ncw Maakindustrie

“Tegelijkertijd staan de investeringen van de maakindustrie in Nederland door een stapeling van beleidsmaatregelen en de hoge energieprijzen in toenemende mate onder druk. Meer liefde voor de maakindustrie is komende jaren dan ook op zijn plaats.” Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW, was vandaag bij het Grote Industriegesprek in de Pulchri Studio waar diverse politieke kopstukken voor de verkiezingen met elkaar in gesprek gingen over de toekomst van de maakindustrie inNederland.

Ook de grafische branche maakt deel uit van de maakindustrie in Nederland. Het KVGO heeft zitting in het bestuur en omarmt de initiatieven van VNO-NCW op dit gebied.

Lees verder bij VNO-NCW

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK