Literaire liefde op Lowlands

LL2Lowlands – voluit A Campingflight to Lowlands Paradise – staat weer op de planning eind augustus. Dat betekent voor veel jongeren – en ouderen met een jonge geest – weer drie dagen lang genieten van muziek, met ´s-avonds gezellig doorgaan op die vrolijke campings. Kijken we naar printmedia, dan gaan drukwerk en festivals nog steeds trouw hand in hand.

Flyers, posters, programmaboekjes, polsbandjes of fotopromotie… het gebeurt allemaal nog veelal middels drukwerk. Daar vormt Lowlands geen uitzondering op. Interessant in dit verband is ook het vele literatuur dat op het driedaagse muziekfestival te vinden is. Boekblad schrijft een leuk artikel over het grote aanbod op literair vlak. Een greep: “Meer dan dertig auteurs geven acte de présence in meer dan tien spetterende literatuurshows.” Denk aan Adriaan van Dis, Erik van Muiswinkel of Ronald Giphart. Nieuw dit jaar is een dagelijkse literatuurshow, waarin de literair ingestelde festivalganger vragen kan stellen aan auteurs. En dan zijn er nog beloftes over een Grote Onbedoelde Literatuurshow, een duivelse show over taalacrobatiek, feestelijke voordrachten of een Poëtische Glazen Bol. Verrassend genoeg een mooie promotie voor het gedrukte woord – Lowlands biedt een heerlijke variëteit aan muziek, film, strips, theater, cabaret en literatuur!

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK