Documentaire over liefde voor de drukpers tijdens filmfestival in Amsterdam

‘Pressing On’ is een documentaire waarin drukpersliefhebbers uit verschillende delen van de Verenigde Staten vertellen over hun liefde voor het drukvak, de machines en technieken. Te zien op het Ambacht in Beeld Film Festival.
De Pressing On van Erin Beckloff en Andrew P. Quinn wordt op zondag 18 maart getoond tijdens het Ambacht in Beeld Film Festival in Amsterdam. Van 18 tot en met 22 maart worden prachtige documentaires getoond over ambachtelijk meesterschap op het grote doek bij LAB111.

Bekijk hier de trailer:

 

 

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK