Oproep Grafische Werkplaats Amsterdam

De Grafische Werkplaats Amsterdam doet een oproep voor giften om hiermee een glazen pui in het pand te kunnen realiseren. Sinds 2021 huist de werkplaats in de indrukwekkende scheepsbouwloods van de NDSM werf in Amsterdam Noord.

Gwa Kopbeeld

Helaas is de loods ook een vochtige plek. Het is belangrijk dat de persen en het papier – en ook de gebruikers daarvan – beter beschermd worden. Dat willen zij doen door middel van een glazen pui te realiseren. Om dit voor elkaar te krijgen zijn externe gelden nodig, vandaar deze oproep voor donaties! GWA heeft ANBI status en daarmee is uw gift voor 125% aftrekbaar.

Lees verder bij het KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK