FNV, CNV en De Unie reageren op ‘voorstellenbrief KVGO’ voor komende cao

Afgelopen week zijn de cao onderhandelingen voor de nieuwe periode van start gegaan. De huidige cao loopt af op 1 april aanstaande.

Cao Logo 2024 Kvgo

Daar waar het KVGO vooral geen getallen wilde noemen met betrekking tot doorgaans het belangrijkste aandachtspunt, de lonen, liet FNV weten ’te gaan’ voor 9,3% loonsverhoging per 1 april om de inflatieachterstand die is opgelopen sinds oktober 2021 te repareren.

Deze week een uitgebreide analyse van de wensen van FNV, CNV en De Unie bij printmedianieuws.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK