Oud Algemeen Secretaris KVGO Co Traas overleden

Afgelopen week is Co Traas overleden. Co was Algemeen Secretaris van het KVGO in de periode 1988 – 1998 en wordt door zijn oud-collega’s beschreven als een aimabel mens met grote communicatieve gaven.

Co Traas

Het KVGO in een bericht op LinkedIn: “Afgelopen zaterdag hebben (oud-)collega’s en (oud-)bestuursleden van het KVGO afscheid genomen van voormalig Algemeen Secretaris Co Traas. Met zijn overlijden is er een gewaardeerde Secretaris en collega van ons heengegaan.”

Vóór zijn start bij het KVGO was Co geruime tijd secretaris bij de FGE: Fabrikanten van Grafische Eindproducten. Zijn periode van leiderschap binnen het KVGO was de periode direct na de fusie van FGE en het KVGO en in een tijd waarin grote technologische veranderingen plaats vonden en daarmee grote veranderingen binnen de branche. Zijn jaren als Algemeen Secretaris waren jaren waarin aanpassingen nodig waren. Co wist hierbij de juiste lijnen uit te zetten en wist zich gesteund door zijn voorzitters. Er was vertrouwen en interactie. Co was ook actief bij Intergraf, de Europese overkoepelende organisatie binnen de grafimediabranche, en bij Ingrin, een organisatie die internationaal voor opleidingsprogramma’s in ontwikkelingslanden zorgt.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK