Nieuwe KVGO-directeur Brecht Grieten stelt zich voor

Per 1 juli jl. ben ik in dienst getreden bij het KVGO als directeur. Samen met de leden, het bestuur en de medewerkers ga ik flink aan de slag om van het KVGO een nog sterkere en betere vereniging te maken, die haar leden optimaal bedient. Zo wil ik samenwerken aan een dynamische vereniging van, voor en door de leden die Nederland kleuren met hun vakmanschap.

Brecht Grieten
Brecht Grieten

Gedurende mijn hele loopbaan ben ik actief geweest op het snijvlak van maatschappij en ondernemerschap. Tot voor kort was ik actief als adjunct-directeur bij FOCWA, de branche-
vereniging voor schadeherstelbedrijven. Hier heb ik de afgelopen 5 jaar ervaring opgedaan met belangen-behartiging binnen een complexe, diverse en steeds veranderende bedrijfstak. In de periode daarvoor heb ik mijzelf vooral ingezet om ondernemers en politici te helpen in hun communicatie- & marketinguitingen. Zo managede ik bij een grote politieke partij in België de communicatiedienst en was in die hoedanigheid onder andere ook verantwoordelijk voor de inkoop van het drukwerk.

En nu mag ik aan de slag bij het KVGO. Een grote verantwoordelijkheid die ik niet lichtzinnig zal opnemen.
In mijn inwerkperiode zullen de werkzaamheden van
Bram ter Beek geleidelijk aan mij overgedragen worden. Daarnaast zal ik de tijd nemen om veel te luisteren en het gesprek aan te gaan met leden en stakeholders. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Hoe kan het KVGO nog meer toegevoegde waarde voor de KVGO-leden creëren?

Heb je een idee voor het KVGO? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Graag wil ik het bestuur en de directie bedanken voor hun steun en vertrouwen. Ik kijk uit naar een goede en prettige samenwerking met de collega’s van het verenigingsbureau.

Bron: website KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK