Brecht Grieten wordt directeur van het KVGO

KVGO heeft de zoektocht naar een nieuwe directeur voor het KVGO recent kunnen afsluiten, en wij zijn blij met het resultaat. Per 1 juli aanstaande zal Brecht Grieten in dienst treden als directeur van het KVGO.

Brecht Grieten

Grieten volgt per die datum Bram ter Beek op. Tijdens zijn inwerkperiode zullen de taken en projecten van Bram worden overgedragen aan Brecht Grieten.

Brecht is 38 jaar oud, hij heeft ervaring op het gebied van marketing en communicatie in de politiek en het bedrijfs-leven. Hij is op dit moment nog werkzaam als adjunct-directeur van FOCWA, een brancheorganisatie van en voor 1100 schadeherstelbedrijven.

Brecht gaat invulling geven aan de strategie en het beleid van het KVGO, waar de afgelopen jaren aan gewerkt is.
Het KVGO verheugt zich op de samenwerking en wenst hem alle succes toe!

Bron: KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK