Online Print Symposium 2024: AI brengt printrevolutie

The future is now – en dat staat dit jaar centraal tijdens het Online Print Symposium (OPS) op 14 en 15 maart 2024 in het Science Congress Center München. OPS is feitelijk het Duitse equivalent van BOPE, het Benelux Online Print Event dat elk jaar door het VIGC georganiseerd wordt.

Er gaat veel veranderen in online print, zoals Jörg Schieb zei in zijn afsluitende keynote op de 10e OPS vorig jaar. AI is de grootste innovatie sinds de uitvinding van de drukpers – en dat zal je ook ervaren op het podium van het Online Print Symposium 2024.

Ops2024

Het OPS biedt een wereldwijd podium voor de nieuwste vakkennis, toekomstgerichte onderwerpen en innovatieve start-ups. Als ontmoetingsplaats voor de wereldwijde online printwereld is het OPS ook de place to be als je wilt netwerken op het gebied van online drukwerk. Of het nu gaat om Japan, de VS, Groot-Brittannië, de Benelux, Frankrijk, Polen, Scandinavië of D/A/CH – OPS-deelnemers komen uit alle hoeken van de wereld om deel uit te maken van het internationale evenement op het gebied van online print.

18 sprekers – van start-ups tot keynote sprekers – zullen in München op het podium staan om hun boodschap te delen met de online print community. Het volledige programma met alle topsprekers is online beschikbaar.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK