Online Print Symposium kort na Benelux Online Print Event

Het Duitse Online Print Symposium vindt plaats op 23 en 24 maart aanstaande in het Science Congress Center in München. De ‘vroegkomers’ kunnen op 22 maart al netwerken tijdens een diner. Tickets zijn er ‘al’ vanaf 990 euro.

Ops 2023

Mocht je na #BOPE23 ook alles willen weten van hetgeen er op online print gebied speelt in de DACH landen (Duitsland, Oostenrijk en Zwisterland), dan is de reis naar München het overwegen waar. Het programma biedt tal van interessante lezingen en cases.

De keynote van Robert Keane, CEO Cimpress vormt de aftrap voor het event. Het overgrote deel van de sprekers komt echter uit de DACH landen en daarmee positioneert #OPS2023 zich ook duidelijk op een groep deelnemers uit die regio.

Aanmelden via de website.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK