Online Print Symposium op 14 en 15 maart 2024

Op 14 en 15 maart 2024 gaat het Online Print Symposium zijn 11e ronde in in het Science Congress Center München met meer dan 300 deelnemers van over de hele wereld! Na een briljant jubileumevenement presenteert het Online Print Symposium zich nu in een nieuw jasje.

Banner Ops 2024

De bepalende onderwerpen voor 2024 dienen zich nu al aan: AI in real-world toepassingen in de printomgeving, nieuwe AI-gedreven business areas, intelligente samenwerkingsnetwerken, slimme toepassingen die print en digitaal combineren en nieuwe toepassingen op het gebied van mass customisation zullen het OPS 2024 domineren.

Vroegboekkorting van €840 is geldig tot en met het einde van dit jaar.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK