Langereis wint World Wrap Masters Netherlands

Dat schrijft Sign Benelux op haar webiste. De wedstrijd ‘World Wrap Masters Netherlands 2024’ was volgens het vakblad ‘bloedspannend’.

Martijn Langereis

Martijn Langereis is de wrapkampioen van Nederland. In de finale van World Wrap Masters Netherlands 2024 onttroonde de wrapper uit Zwaag zijn plaatsgenoot, vriend en titelhouder Wouter Knol, die als tweede eindigde.

Langereis vertegenwoordigt ons land op de WWM Global-editie tijdens de Fespa Global Print Expo in maart in RAI Amsterdam.

Langereis won een cheque van 750 euro, Knol ontving 500 euro en Weeterings (op de derde plaats) kreeg 250 euro.

Lees verder bij Sign Benelux

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK