Uit het ‘ervaringsarchief’ van GrafiStore

Binnen de expertise van GrafiStore komt het bedrijf vaak interessante verhalen tegen. Er gebeurt naar eigen zeggen veel in het vakgebied. Technologie evolueert razendsnel en er worden voortdurend nieuwe machines en materialen geïntroduceerd. Op de website van het bedrijf delen experts hun klantcases. (partnerbijdrage)

Grafistore Huisstijl

Een opvallend verhaal illustreert dit: Onlangs heeft een van onze relaties een nieuwe afwerkingsmachine aangeschaft. Hiermee kan de productie aanzienlijk worden verhoogd en kunnen bestaande processen versneld en verbeterd worden. Kortom, een geweldige investering!

Na de installatie, waarvoor ruimte is gemaakt en nieuwe bekabeling is gelegd, wordt de machine eindelijk geleverd. Prachtig! Echter, het instellen blijkt tijdrovender dan verwacht. Lange productieruns verlopen vlot, maar opdrachten met korte runs zijn een uitdaging. En nu?

Lees verder bij GrafiStore

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK