Oproep naar KVGO leden voor ‘cao input’

Het KVGO roept haar leden om om input te geven richting de komende cao onderhandelingen die volgende maand beginnen. De huidige cao loop op 1 april af.

Met bovenstaand filmpje laat het KVGO weten hoe belangrijk de input is door de werkgeversleden van de vereniging. In 2023 zijn tot nu toe 26 nieuwe leden verwelkomt door het KVGO. Die groei laat zien dat de vereniging qua ledenaantal weer de weg terug heeft gevonden van krimp naar groei. Onlangs werd de najaarseditie van de tweejaarlijkse algemene vergadering gehouden, gevolgd door een dynamisch vrij toegankelijk inhoudelijk programma, dus ook voor niet-leden. Op printmedianieuws een compleet verslag van die bijeenkomst.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK