Intergraf opent aanvragen voor Young Talent Award 2024

Intergraf kondigt aan vanaf nu aanvragen voor de Young Talent Award te accepteren. Kandidaten voor 2024 worden verzocht hun mening te geven over de vraag: Welke invloed kan kunstmatige intelligentie hebben op de printindustrie, en wat zijn de daaraan verbonden risico’s en kansen?

Intergraf Young Talent Award

Sinds 2017 biedt Intergraf’s Young Talent Award een platform voor de volgende generatie printprofessionals om hun ideeën met de industrie te delen. Elk jaar wordt de meest opvallende inzending geselecteerd door een panel van experts. De winnaar ontvangt een prijs van 3.000 euro. 

Dit jaar ligt de focus op kunstmatige intelligentie, een onderwerp dat in 2023 de krantenkoppen haalde en zeker een grote impact heeft op zowel bedrijven als de samenleving als geheel. Vanuit technologisch oogpunt verwachten sommige wetenschappers dat de impact van AI-automatisering net zo substantieel zal zijn als de laatste industriële revolutie. 

Lees hier meer over de voorwaarden. De indieningsdeadline is 29 februari 2024.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK