Hypr: het platform voor lokaal (online) adverteren

In een tijd waarin de advertentiewereld voortdurend evolueert en verandert, is HYPR opgericht door een collectief van grote zelfstandige uitgevers en eigen uitgeverijen, waaronder Koninklijke BDU, Koninklijke drukkerij Em. de Jong en Uitgeverij Telstar Media, om de kracht van lokale media optimaal te benutten.

Hypr Logo

HYPR is hét platform waar alle Nederlandse huis-aan-huiskranten en lokale nieuwsplatforms samenkomen. Met meer dan 5 miljoen Nederlandse lezers die wekelijks huis-aan-huis kranten doorbladeren, biedt HYPR een unieke kans voor landelijke adverteerders om een sterk lokaal bereik te realiseren. Landelijke adverteerders en bureaus hebben via HYPR niet alleen toegang hebben tot de traditionele printtitels, maar ook de mogelijkheid krijgen om hun boodschap te richten op de lokale doelgroep via de websites en nieuws-apps van de huis-aan-huis uitgevers. 

Lees verder bij Janssen Pers

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK