ECO3 automatiseert krantenproductie verder met Arkitex workflowoplossing

ECO3 viert 20 jaar Arkitex en brengt tegelijk verdere verbeteringen uit aan deze geautomatiseerde workflowoplossing voor krantenuitgevers.

Eco3 Arkitex V6

ECO3, voorheen bekend als Agfa Offset Solutions, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van prepresssystemen voor de grafische industrie. Met de nieuwste release van de Arkitex-workflowoplossing zorgt ECO3 ervoor dat krantenactiviteiten van elke omvang naar de cloud kunnen verhuizen en wordt er meer integratie met systemen van derden toegevoegd.

Arkitex Production 6.0 brengt de cloudervaring naar een breder publiek door gebruik te maken van de multi-tenant mogelijkheden. Voor kleinere krantendrukkers zorgt de combinatie van multi-tenancy met de cloud ervoor dat ze hun systemen kunnen verplaatsen naar een externe server die wordt gehost door ECO3, waardoor de interne IT-hardware, softwareafhandeling en -diensten worden verminderd. Ondertussen kunnen grotere klanten investeren in een eigen multi-tenant server om de sites binnen een krantengroep te consolideren. Om de gebruikersinteractie te stroomlijnen, voegt versie 6 nu volledige integratie toe met authenticatiediensten van derden die vaak worden gebruikt in de krantenindustrie voor eenmalige aanmelding.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK