Switch workflow ontwikkeling: sneller met minder fouten

Eenvoudige, complexe en herhaalde taken laten verdwijnen met één krachtige tool? Enfocus Switch maakt het mogelijk. Dé sleutel tot het verhogen van de productiesnelheid en het minimaliseren van fouten. Grafistore is de specialist voor alle workflows binnen de Switch applicatie. (partnerbijdrage).

Voorbeeld Switch Workflow

Met Switch aan je zijde, worden bestandsvoorbereidingen voor afdrukken een fluitje van een cent. Jouw workflows binnen Switch zijn zo aanpasbaar als een maatpak, eenvoudig of uitgebreid – deze keuze is aan jou. “Wij beschikken over jarenlange ervaring in het ontwerpen en implementeren van Switch-workflows. Of het nu gaat om eenvoudige bestandsverbetering of het genereren van oplopende nummers in duizenden pdf’s. De automatiseringsoplossingen van Grafistore maken het efficiënt en handig!”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK