Stem op je alternatieve verkiezingsposter

Vandaag is de dag om te stemmen. Niet alleen op de politieke partij waar je het meeste vertrouwen in hebt, maar ook op de beste politieke poster. De Algemene Beschouwingen komen met alternatieve verkiezingsposters die stukken origineler zijn dan de echte verkiezingsposters.

Algemene Beschouwingen Posterproject

Het posterproject de Algemene Beschouwingen is een initiatief van Nieuwe Bossche School en Graphic Matters. Ze vroegen creatievelingen “een verkiezingsposter te ontwerpen die er toe doet. Geef je visuele commentaar op de Nederlandse politiek. Geef je mening of kaart aan. Het kan een protest of juist een aanmoediging zijn, je hebt carte blanche. Jij ontwerpt en wij zorgen dat de beste posters gedrukt worden en verspreid in de straten van Breda en te zien zijn in een grote tentoonstelling in het Werkwarenhuis in Den Bosch!”

Er kwamen 230 inzendingen, die hier te zien zijn. De poster met de meeste stemmen wint de publieksprijs, die uitgereikt wordt op zondag 26 november om 15.00u in het Werkwarenhuis. Daar zal ook de juryprijs worden uitgereikt.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK