Ontwerp een regionale verkiezingsposter!

Met de regionale gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart wil de Nieuwe Bossche School wederom inhaken op de actualiteit met een posterproject. Zij nodigen Nederlandse ontwerpers, illustratoren en kunstenaars uit om een poster te ontwerpen.

Agendapunten Posterproject 2022

Het project is een vervolg op de Algemene Beschouwingen van de Nieuwe Bossche School in samenwerking met Antishit, evenzo een posterontwerp-project rondom eerdere verkiezingen. Met meer dan 200 inzendingen van vooraanstaande Nederlandse ontwerpers en meer dan 72 verschillende posters verzameld in een straat-
expositie, was dit een groot succes.

Voor het nieuwe posterproject, Agendapunten, wordt in maart een selectie van de beste posters gemaakt en op grootformaat (abri) geprint en tentoongesteld in een grote postertentoonstelling in het Werkwarenhuis in Den Bosch. De postertentoonstelling wordt evenzo in maart aangevuld met een straattentoonstelling. De beste 25 posters van de Werkwarenhuis-tentoonstelling zullen worden gedrukt en verspreid op de traditionele manier, dus geplakt op de vrije plakplaatsen en hopenlijk in de Centercom-borden op de uitvalswegen van de stad.

Doe mee!
Hier vind je het template dat je kunt gebruiken om een poster in te sturen. Stuur je poster (PDF) naar:
info@algemenebeschouwingen.eu of info@nieuwebosschescchool.nl.

Lees ook over de verkiezing voor de beste verkiezingsposter gemaakt door de partijen zelf.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK