Intergraf Young Talent Award: deadline 28 februari

Ben jij een jongere die werkt of studeert in de Europese grafische industrie? Dan willen we van je horen! De Intergraf Young Talent Award biedt een kans om jouw visie op print te presenteren aan een internationaal publiek. De winnaar ontvangt een geldprijs van € 3.000.

Intergraf

Sinds 2017 viert Intergraf de ideeën van jonge mensen in de Europese grafische industrie en biedt het een platform voor de volgende generatie printprofessionals om hun visie op de toekomst van de sector te delen. We accepteren nu inzendingen voor de Intergraf Young Talent Award 2023! Stuur ons je antwoord op onderstaande vraag vóór de deadline van 28 februari 2023.

Wat is de plaats van print in een digitale wereld?

De inzendingen worden beoordeeld door een panel van deskundigen. De inzending met de eerste plaats wordt gedeeld met vertegenwoordigers van printverenigingen, bedrijven en leveranciers. Hoewel er maar één winnaar kan zijn, worden de beste inzendingen openbaar gemaakt op onze website. U kunt enkele inzendingen uit het verleden voor de Intergraf Young Talent Award bekijken op onze website: www.intergraf.eu/campaigns/young-talent-award.

Vorig jaar won Tom Maskill uit het Verenigd Koninkrijk de eerste prijs. Hij lichtte zijn visie op de milieuprestaties van drukwerk toe: “Over het algemeen gaat de printindustrie de goede kant op om volledig circulair te worden. Ik denk dat we gemeenschappelijke normen moeten vaststellen voor de berekening en rapportage van de milieueffecten van drukwerk. Ook moeten we onze klanten en het publiek informeren over de werkelijke impact van drukwerk op het milieu.

Lees verder en schrijf je in.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK