Young Talent Award 2022 van start

Intergraf heeft de inschrijvingen voor de Young talent Award opengesteld. Het evenement bestaat sinds 2017 en is gericht op de toekomst vanuit met name jongeren van de grafische branche.

Young Talent Award 2022 Intergraf

Intergraf is de overkoepelende organisatie van brancheorganisaties in de grafische branche vanuit geheel Europa. Intergraf vindt het belangrijk jongeren te betrekken bij het tonen van de toekomst van de grafische branche. Dit jaar is het thema: ‘duurzaamheid’.

Deelnemers moeten hun deelname (toegelicht in 2-5 pagina’s en eventuele presentatie als toelichting) in het Engels insturen vóór 25 februari 2022. Een kort CV van de inzender is noodzakelijk, en het is bovendien wenselijk om aanwezig te zijn op het nog te plannen Intergraf event waar de prijzen worden uitgereikt.
De winnaar gaat naar huis met een geldbedrag van 3000 euro.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK