CVG maakt nog geen naam bekend van nieuwe eigenaar

Crown Van Gelder uit Velsen-Noord heeft precies een week geleden in hoofdlijnen een akkoord bereikt voor een doorstart. De naam van de nieuwe eigenaar zou volgens de curatoren enkele dagen daarna bekend gemaakt worden. Dat is echter nog niet gebeurd.

Crownvangelder 1

Natuurlijk vergt een doorstart van een dergelijke onderneming nogal wat voorbereidingen waarbij de nauwkeurigheid voorop staat. Immers de oude BV is failliet en bij de oprichting van een nieuwe BV moet heel wat werk worden verricht.

De eerste berichten die in de media verschenen, lieten zien dat het om een Amerikaanse klant (EPAC Technologies uit Californië) van Crown Van Gelder zou gaan, maar er werd ook gesproken over een Duits bedrijf.

In een eerder verzonden persbericht vanuit Crown Van Gelder zelf, maar niet (meer) aanwezig op de website, stond: ‘Het niveau van steun en investeringen van klanten en partners was gewoonweg verbluffend. CVG zal schuldenvrij zijn, met meer dan 30 miljoen euro aan nieuw kapitaal van partners om de toonaangevende inkjet-, industriële en alternatieve vezelpapieren te kunnen laten groeien.

Alle 250 werknemers blijven behouden. CVG zal de komende maanden nieuwe apparatuur toevoegen, het personeelsbestand uitbreiden en nieuwe producten introduceren.

CVG bedankt alle geweldige klanten, loyale werknemers en geweldige partners. “We zullen de overweldigende steun en loyaliteit voor altijd blijven waarderen,” zegt Bernard Wesselink – Product and project management.’

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK