Ferrari en HP kondigen titelpartnerschap aan

Ferrari en HP gaan een historisch, meerjarig partnerschap aan. Het partnerschap verbindt twee van ’s werelds meest iconische bedrijven en omvat een gedeelde toewijding om duurzame innovatie te bevorderen en doelgerichte technologie te versnellen.

Daarnaast zal het HP-logo debuteren op de F1-auto’s van Maranello in de aanloop naar de Grand Prix van Miami die gepland staat voor 3-5 mei, wanneer het team zal gaan racen als Scuderia Ferrari HP. Het Scuderia Ferrari Esports team en de Scuderia Ferrari auto bestuurd door Maya Weug in de volledig vrouwelijke F1 Academy series, geïntroduceerd in 2023, zullen ook racen met de nieuwe naam.

Als onderdeel van het partnerschap zal de integratie van HP’s high-performance producten en diensten, waaronder adaptieve pc’s en apparaten, conferencing technologie en printmogelijkheden, de Scuderia Ferrari HP en de andere raceteams van het “Prancing Horse” in staat stellen om de trainingsprecisie op te voeren en de strategische besluitvorming te optimaliseren, zowel op als naast het circuit.

Voorafgaand aan de Grand Prix van Miami zullen vertegenwoordigers van beide organisaties aanwezig zijn voor de onthulling van de Scuderia Ferrari HP kleurstelling, die zal debuteren in een unieke editie die speciaal is ontworpen voor Miami. Ferrari CEO Benedetto Vigna, Scuderia Ferrari HP’s Team Principal Fred Vasseur, de coureurs Charles Leclerc en Carlos Sainz en HP CEO Enrique Lores zullen aanwezig zijn.

Enrique Lores Hp Ceo Approved Headshot 1

“Met technologie, prestaties en uitzonderlijk vakmanschap die de toekomst voeden, is de samenwerking tussen HP en Ferrari een natuurlijke fit”, zegt Enrique Lores, CEO van HP Inc (links op foto). “Beide merken zijn gebouwd op rijke historie die de tand des tijds hebben doorstaan. Door deze unieke samenwerking hebben we ook de mogelijkheid om een nieuw publiek te bereiken, zakelijke groei te stimuleren en een blijvende impact te creëren voor onze gezamenlijke klanten en gemeenschappen. Samen zullen we het wereldwijde podium van de racesport benutten om duurzame innovatie te versnellen.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK