Het #verslag van #BOPE 2024 (1)

Printmedianieuws publiceerde vandaag het eerste deel van het verslag van het gisteren gehouden Benelux Online Print Event in Antwerpen. Daarbij werd vooral ingegaan op het eerste panelgesprek met Tino Cucca (printdeal), Marco Aarninck (print.com) en Wouter Haan (Simian).

Cucca Marco Wouter
Peter Luit in gesprek met Tino Cucca, Marco Aarninck en Wouter Haan

De drie panelleden deelden openlijk hun inzichten in de businessmodellen en talloze andere aspecten rondom de uiteenlopende ontwikkelingen in online print.

Lees verder bij printmedianieuws, een beeldimpressie werd vanuit Antwerpen direct online gezet.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK