Combi Bind en DM+ kondigen strategische samenwerking aan

Combi Bind uit Benthuizen en DM+ uit Zoetermeer gaan samenwerken. ‘Grafische bedrijven zijn steeds meer op zoek naar een totaaloplossing voor de grafische afwerking en postale verwerking’,  zegt Bart van Engelen, directeur van Combi Bind. Jeroen Balke van DM+ vult aan: ‘En tegelijkertijd zien we dat zowel binden als postale verwerking beide hun eigen specialisme en vakkundigheid vereisen.’ Daarom kiezen Combi Bind en DM+ ervoor om de samenwerking, die al 20 jaar bestaat, verder uit te breiden en vast te leggen. Twee keer zo sterk, maar met dezelfde flexibiliteit als voorheen. Combi Bind is gespecialiseerd in het maken van gehechte, garenloze en genaaide brochures, en daarnaast ook de ideale partner voor lamineren, vouwwerk, rillen en stansen. DM+ is gespecialiseerd in data, printen, sealen, couverteren, sluitzegelen, fulfilment en het inrichten en beheren van crossmedia producties. Met deze strategische samenwerking zijn beide bedrijven de ideale mailing-leverancier geworden voor grafische bedrijven. (Bron: persbericht)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK