Canon betreedt drukke labelmarkt

Canon introduceerde de Océ LabelStream 4000 tijdens een bijeenkomst bij het Canon Océ Customer Experience Center, vlakbij München. Volgens Canon wordt de 4000 gepositioneerd in het ‘snelheidssegment’ rond de 50 meter per minuut machines, in zowel toner als inkjet. De machine is ontwikkeld in samenwerking met twee Britse ondernemingen: FFEI, een inkjet integrator en Edale, een labelspecialist. Daarnaast maakt de nieuwe machine gebruik van de (ook in Engeland ontwikkelde) Xaar 2001 drop-on-demand piëzo inkjetkoppen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK