Canon komt met etikettenprinter

Ook Canon Canonwil profiteren van de groeiende labeldrukmarkt. Met de Océ Labelstream 4000 die nog dit jaar op de markt komt, introduceren de Japanners hun eerste UV-inkjetprinter. Deze kan zowel stand-alone als roll-to-roll productie draaien, of worden uitgerust met inline afwerking. Het is de bedoeling dat de printer – voorzien van Xaar 2001 UV-inkjetkoppen – in de nabije toekomst ook kan worden uitgerust met flexodrukwerken, een cold foil-station en een lak-/lamineerunit. Met de hybride printer moet de etikettendrukker alle mogelijke labels kunnen maken, van zelfklevende etiketten tot flexibele verpakkingen.

Bron: grafischnieuws

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK