OneVision workflow integratie binnen Canon grootformaat oplossingen

Canon heeft de keuze gemaakt om samen met workflow softwareontwikkelaar OneVison integrale end-to-end oplossingen aan te bieden voor met name grootformaat grafische klanten.

OneVison ontwikkelde een zogenaamde Wide Format Automation Suite, die prima aansluit op onder andere de Canon Colorado
roll-to-roll en Arizona vlakbedprinterserie. Canon stelt dat met de integratie van de OneVison software de productiviteit wordt verhoogd, en verspilling van materialen wordt verminderd.

wide-format-onevision

Michele Tuscano, vice-president van Canon EMEA, zei bij de introductie van de samenwerking het volgende: “De grootformaat printers van Canon worden steeds sneller, dus onze klanten hebben passende (en vaak hybride) en workflowoplossing nodig om de verhoogde snelheden bij te houden zonder in te leveren op kwaliteit.”

Of daarmee alle grootformaat machines van Canon standaard worden uitgerust met de OneVision oplossing, werd niet bekend gemaakt. Lang niet alle high-end printerfabrikanten kiezen voor preferred-suppliers voor workflow oplossingen. Met open API/JDF koppelingen worden vaak de randvoorwaarden aangeboden om aan te sluiten bij bestaande (vaak hybride) workflowoplossingen binnen gemengde bedrijfsomstandigheden.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK