Tramabri’s van gras in Amsterdam

Het is niet zomaar een stukje gras op de abri aan de Vijzelgracht in Amsterdam. Met een complete ‘pompkelder’ wordt het gras voorzien van het nodige water tijdens droge dagen.

Foto afkomstig van gemeente Amsterdam

Ook op het Marnixplein is een dergelijke ‘decoratie’ toegepast, alhoewel daar alleen het dak ‘groen’ is. De gemeente Amsterdam voerde de ‘serieuze grap’ uit met het bedrijf JCDecaux, bekend in het abri segment. Welke overige reclame-effecten deze voorziening kan hebben, is nog niet bekend. Tot nu toe betaalt de gemeente Amsterdam het initiatief. Andere adverteerders zijn nog niet bekend. Deze natuurlijke vorm van ‘signing’ is wel een heel bijzonder variant van het vakgebied. In ieder geval is het superduurzaam volgens de gemeente. Over de ‘pompkelder’ wordt echter geen uitspraak gedaan met betrekking tot de duurzaamheid.

Bron (bewerkt): sign.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK