Agfa en EFI smeden strategisch partnerschap om digitale druktransformatie te bevorderen

Agfa en EFI kondigen aan dat ze een wereldwijd strategisch partnerschap zijn aangegaan dat gericht is op het benutten van elkaars baanbrekende technologieën.

Efi Logo

De samenwerking tussen twee marktleiders markeert een belangrijke mijlpaal in de wereld van grootformaat inkjetdruk. Binnen het kader van het partnerschap zal Agfa EFI’s roll-to-roll-systeem in zijn aanbod integreren, terwijl EFI Agfa’s high-end hybride inkjetprinters in zijn aanbod zal opnemen.

Agfa Logo

Beide printplatformen hebben zich gevestigd als koplopers in hun respectieve domeinen. Klanten en prospects zullen ongeëvenaarde voordelen halen uit deze strategische samenwerking. Door de wederzijdse versterking van de portfolio’s van Agfa en EFI kunnen beide ondernemingen het breedste en meest innovatieve productaanbod aanbieden dat vandaag op de markt beschikbaar is, evenals een betrouwbare service-infrastructuur.

De samenwerking zal haar debuut maken op het wereldtoneel tijdens de FESPA-beurs in Amsterdam (19-22 maart 2024), waar Agfa en EFI het potentieel van deze dynamische samenwerking zullen tonen op hun respectievelijke standen.

Lees verder

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK