Eshuis maakt online bestellen van kaasetiketten mogelijk

Eshuis heeft een nieuw product aan haar webshop toegevoegd: zijdevloei kaasetiketten. Na al jaren de partner te zijn voor kaasetiketten, geeft Eshuis haar klanten nu ook de mogelijkheid om deze zelf te bestellen via de webshop op elk gewenst moment.

Eshuis Kaasetiketten 1

De webshop, gelanceerd in 2019, bleek naar eigen zeggen al snel een gewilde oplossing die voorziet in de behoeften van kleine tot grote bedrijven. De wens om eenvoudig en op elk mogelijk tijdstip professionele etiketten met een levertijd van vijf werkdagen te bestellen, bleek groot te zijn. Nu lanceert Eshuis de mogelijkheid om kaasetiketten snel en gemakkelijk online te bestellen. Ideaal voor de kleinere zuivelbedrijven die nog echt volgens de ambacht werken. Eshuis blijft ook de partner voor kaasbanderollen en grote oplagen via het reguliere verkoopkanaal.  

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK