Erwin van Luit nieuwe voorzitter Magazine Media Associatie

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Magazine Media Associatie (MMA), de branchevereniging die de belangen van magazine uitgevers in Nederland behartigt, heeft Erwin van Luit verkozen tot de nieuwe voorzitter. De ALV stemde unaniem in met de voordracht van het Algemeen Bestuur.

Erwin Van Luit

Van Luit is CEO bij Roularta Media Nederland en volgt Luc van Os op, die na acht jaar de voorzittershamer overdraagt. Van Os maakte zeventien jaar deel uit van het MMA-bestuur.

Van Luit: “De magazinemarkt is een markt die volop in beweging is, veel perspectief biedt maar zeker ook met flinke uitdagingen te maken heeft. Ik ben vereerd om vanuit mijn nieuwe rol als voorzitter een bijdrage aan de branche te mogen leveren. Ik kijk er enorm naar uit om vanuit de MMA onze leden te ondersteunen bij deze toekomstige uitdagingen en om hun belangen te behartigen.”

Bron: InCt

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK