Speciale wijnetiketten voor Gorillas samenwerking

Gorillas lanceert limited-edition wijnflessen voor de feestdagen, in samenwerking met kunstenares Andrea van Nieuwenhuizen en urban winery Chateau Amsterdam.

Chateau 2

Speciaal voor de feestdagen lanceert Gorillas drie exclusieve wijnflessen, in samenwerking met kunstenares Andrea van Nieuwenhuizen en urban winery Chateau Amsterdam. Op ieder etiket is een DreaDoll afgebeeld, ofwel een vrouwelijk figuur ontworpen door Van Nieuwenhuizen. Speciaal voor deze editie heeft Van Nieuwenhuizen drie verschillende DreaDolls ontworpen. 

Processed With Vsco With C1 Preset

Andrea van Nieuwenhuizen
(zie foto): “Met mijn kunst toon ik vrouwen die vol zelfvertrouwen en power in het leven staan. Ze lachen niet op commando en geloven in zichzelf. De vrouwen zijn sexy, extravert, stijlvol en staan in hun kracht”. Naast de exclusieve wijnflessen is het werk van Van Nieuwenhuizen ook te zien in de galerij van de Gorillas-vestiging aan het Weesperplein in Amsterdam.

Fabienne Walch, Head of Brand bij Gorillas: “De feestdagen komen eraan, en samen met Chateau Amsterdam wilden we een wijnfles ontwerpen die niet alleen lekkere wijn bevat, maar er ook nog eens mooi uitziet. We zijn erg blij dat Andrea van Nieuwenhuizen de wijnflessen een prachtige look heeft gegeven met haar DreaDolls.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK