Enveloppenspecialist Dortland en Van Beem gaat voor nieuwe CTP

AtéCé Graphic Products heeft bij enveloppenspecialist Dortland & Van Beem een nieuw CRON CTP-systeem en een Heights Titanium plate-processor geïnstalleerd. “Daar waren we wel aan toe”, zegt directeur Ben Dortland met een knipoog.

“Onze vorige CTP was na ruim tien jaar aan vervanging toe. Dan merk je, met onze nieuwe aanwinst, dat de tijd niet heeft stilgestaan. Onze nieuwe generatie CRON CTP-systeem is nog beter en sneller.” Collega Erik van den Hoven beaamt dat. “Met onze nieuwe configuratie kunnen we voorlopig weer uit de voeten. De keuze voor CRON en AtéCé, is niet helemaal toevallig. Wij hebben al jaren een goede band met elkaar. AtéCé levert hier alle grafische gebruiksmaterialen, waaronder ook de Nova Aventus offsetplaten die wij op ons nieuwe CTP-systeem gebruiken. Daarnaast heeft AtéCé de volledige installatie van de nieuwe CTP en plate-processor verzorgd. Dat ging uitermate vakkundig en in no-time, waardoor onze productie amper heeft stilgestaan.”

Atece Devb

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK