Müller Martini neemt Hunkeler over

Na rijp beraad hebben de families van eigenaren besloten Hunkeler te laten fuseren met Müller Martini. Müller Martini Holding AG heeft alle aandelen van de Hunkeler Groep overgenomen.

Hunkeler Muller Martini

Met deze transactie hebben de familie Hunkeler en Crédit Mutuel Equity al hun aandelen verkocht aan Müller Martini. De partijen zijn overeengekomen de aankoopprijs niet bekend te maken.

Hunkeler AG en Müller Martini AG zijn beide wereldwijd marktleider met innovatieve oplossingen voor ‘post-print papierverwerking’. Beide bedrijven richten een belangrijk deel van hun innovatieve kracht op de economische productie van geïndividualiseerde drukwerkproducten binnen een geautomatiseerde slimme fabriek.

Lees het gehele persbericht van Müller Martini bij printmedianieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK